Меню
Вашите продукти

Информация за доставка

  • Доставка е възможна до всяка точка на България !
  • Гъвкави условия на доставка.

Доставката е възможна до всяка точка на територията на Република България – до адреса Ви или до офис на фирма за куриерски услуги.


ModNext се стреми да изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени.

  1. Доставка за цялата страна – 5 лв.
  2. Безплатна доставка за поръчки на стойност над 70 лв.
  3. Преглед и тест
  4. Плащане с наложен платеж


Поръчки, направени до 15.00ч. в работни дни се доставят на следващия работен ден до адреса Ви или до офис на куриерска фирма. Поръчки, направени след 15.00 ч. в работни дни се изпращат на следващия работен ден и се доставят до адреса Ви или до офис на куриерска фирма в следващия работен ден след деня на изпращането.


За ModNext е от голямо значение старателното приемане и обработване на поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, в някои случаи тя може да отнеме по-дълго време, но само ако са на лице неочаквани събития.


Връщане:  Всеки закупен продукт пристига при вас с опциите преглед и тест и може да бъде върнат в 14-дневен срок от закупуването, ако неговата цялост не бъде нарушена. Продуктът, предмет на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския му вид.  В противен случай ние имаме право да откажем приемане на продукта.


Разходите за връщането са за сметка на Клиента.