Меню
Вашите продукти

Блог RSS Feed

13 Apr Защитете вашият матрак с предпазител за матрак
MNadmin 0 3
Защитете вашия матрак с предпазител за матрак, в различни размери.Както леглата се предлагат във всякакви различни форми и размери, така и много предпазители за матраци. Когато закупите протектор за матрак от памук, ще можете да избирате между няколко различни размера (в зависимост от избрания вид п..
10 Apr Как да изберете перфектната масичка за кафе
MNadmin 0 29
Как да изберете перфектната масичка за кафе?• Обърнете внимание на пропорциите• Помислете за вашите нужди и начин на живот• Изберете внимателно материалитеИзборът на  холна маса за вашия хол изглежда като лесна задача на пръв поглед, но при по-нататъшно обмисляне има много повече решения, свързани с..
04 Apr Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 21
Достъпна защита на вашия матрак с хипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема много време. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-..
03 Apr ИЗБОР НА НОВА РАМКА ЗА ЛЕГЛО: 10  СЪВЕТА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ РАМКИ ЗА ЛЕГЛО
MNadmin 0 39
Изборът на ново легло може да бъде също толкова важен, колкото да изберете правилния матрак, що се отнася до качеството на съня ви. Средно хората прекарват 26 години от живота си в сън. С толкова много време, прекарано в леглото, бихте искали за себе си качествена система за сън.Рамката на леглото с..
23 Mar Алергия към акари от домашен прах
MNadmin 0 46
Определение, симптоми, лечение, съветиИмате ли често настинка, сълзящи очи и лош дъх? Може би зад всичко това се крие алергия към домашен прах. Тук може да разберете какво предизвиква алергия към домашен прах, какви симптоми причинява и как може да ги избегнете, облекчите и лекувате.Алергия към дома..
20 Mar Xипоалергенен протектор за матрак
MNadmin 0 36
Xипоалергенен протектор за матракНе може да се отрече, че подмяната на матрак може да бъде скъпа и отнема време да изберете подходящия за вас. Най-лесният начин да спестите пари в дългосрочен план е като инвестирате във висококачествен, удобен хипоалергенен протектор за матрак. Колкото по-дълго изтр..
18 Mar Алергии при деца
MNadmin 0 43
Алергии при деца Определение, симптоми, лечение, съвети Дали става дума за алергия към домашен любимец, домашен прах и акари или алергия към храна: Децата вече страдат от алергии още в ранен етап от развитие си. Но какво да направите, ако малките имат хрема или очите им горят? Какво предизвиква ал..
10 Mar Предпазител за матрак предотвратява миризми
MNadmin 0 42
Предпазител за матрак предотвратява миризми в следствие намокряне на вашето леглоМалките деца обикновено преминават през фаза на мокрене в леглото в даден момент. Това може да доведе до оцветяване на чаршафите и матраците, а също и до неприятна миризма с времето. Когато детето ви се пробужда през но..
24 Feb Противоалергичен протектор за матрак помага за предотвратяване на алергии
MNadmin 0 98
Противоалергичен протектор за матрак помага за предотвратяване на алергииВашият матрак може да бъде домакин на различни алергени. Две от най-често срещаните са дървеници и акари. И двата обичат да се настаняват в шевовете на матраците, ъглите и процепите. Между 1999 и 2006 г. нападенията с дървеници..
13 Feb Предпазител за матрак - добър за околната среда
MNadmin 0 85
Предпазител за матрак - добър за околната среда В зависимост от вида на матрака, който имате, много от вътрешните му компоненти не могат да бъдат рециклирани. Това може да доведе до изгарянето на вашия матрак като отпадък или изхвърлянето му на сметище, където може да прекара повече от 500 години..
24 Jan Използването на предпазител за матрак
MNadmin 0 118
Използването на предпазител за матракЗакупуването на правилния матрак за леглото ви е много важно, той играе значима роля за добрия сън през нощта. Повечето хора обаче пренебрегват важността на протектора или предпазител за матрак. Протекторът за матрак не само придава естетическа функционалност, но..
18 Jan Защо трябва да инвестирате в антибактериален протектор за матрак
0 267
Защо трябва да инвестирате в антибактериален протектор за матрак? Знаете ли, че стандартен матрак ще издържи между шест до десет години? Обикновените матраци могат да имат малка продължителност на живот от около шест до седем години, докато матраците от латекс и мемори пяна могат да издържат между д..
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)